Iubita Lui Victor Slav : S-a vehiculat că s-au despărÅ£it, iar acum totul e clar : Mai mult chiar, ea a primit un dar neașteptat de la mama ei.

18.12.2018 · căsnicia biancăi drăgușanu cu victor slav nu a ținut mult. 29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. A postat și câteva fotografii de la petrecere în care apare alături de fetiță. Prezentatorul de la antena stars a devenit, miercuri, 22 septembrie, tătic!

Ce a spus despre victor slav? Wiki monden: Lena Horvath insarcinata cu Victor Slav in
Wiki monden: Lena Horvath insarcinata cu Victor Slav in from 4.bp.blogspot.com
29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. Ce a spus despre victor slav? 18.12.2018 · căsnicia biancăi drăgușanu cu victor slav nu a ținut mult. „are o atracție fenomenală pentru copii. „sofia înseamnă tot pentru mine!', a dezvăluit acesta. Vezi galeria foto (1 / 9) Bianca drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei: 19.9.2021 · victor slav iubește din nou, mai cu patos ca niciodată.

Victor slav a dovedit din nou că este un tătic foarte implicat în viața fetiței sale.

19.9.2021 · victor slav iubește din nou, mai cu patos ca niciodată. „sofia înseamnă tot pentru mine!', a dezvăluit acesta. Prezentatorul de la antena stars a devenit, miercuri, 22 septembrie, tătic! Selina a fost cea care a postat de curând o imagine cu fostul soț al biancăi drăgușanu. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Victor a dezvăluit recent că selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. Și cu sofia la fel și pe mine mă bucură asta", a spus victor slav pentru click!. Bianca drăgușanu a acceptat invitația în emisiunea „în oglindă". 29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. 8.9.2021 · victor slav a declarat că fiica lui înseamnă totul pentru el. Frumoasa lui iubită, angela, a născut un bebeluș perfect sănătos, care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. Ce a spus celebra fostă prezentatoare de televiziune despre victor slav? Vezi galeria foto (1 / 9)

Bianca drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei: Frumoasa lui iubită, angela, a născut un bebeluș perfect sănătos, care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. Prezentatorul și iubita lui își declară dragostea în public, folosind cuvinte emoționante. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Prezentatorul de la antena stars a devenit, miercuri, 22 septembrie, tătic!

Mai mult chiar, ea a primit un dar neașteptat de la mama ei. AgitaÈ›ie maximă înainte de botez! Bianca DrăguÈ™anu
Agitație maximă înainte de botez! Bianca Drăgușanu from spynews.ro
Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Bianca drăgușanu a știu că va avea o fetiță. Și cu sofia la fel și pe mine mă bucură asta", a spus victor slav pentru click!. Acesta a postat în mediul online un mesaj pentru sofia, care a împlinit 5 ani. Ce a spus despre victor slav? 29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. Cu toate acestea, victor și selina sunt foarte discreți în privința relației lor. Cele două au petrecut de minune la disneyland, în paris.

29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu.

Și cu sofia la fel și pe mine mă bucură asta", a spus victor slav pentru click!. „sofia înseamnă tot pentru mine!', a dezvăluit acesta. Frumoasa lui iubită, angela, a născut un bebeluș perfect sănătos, care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. Victor slav a dovedit din nou că este un tătic foarte implicat în viața fetiței sale. Ce a spus despre victor slav? 29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. 8.9.2021 · victor slav a declarat că fiica lui înseamnă totul pentru el. Mai mult chiar, ea a primit un dar neașteptat de la mama ei. Victor a dezvăluit recent că selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. Prezentatorul și iubita lui își declară dragostea în public, folosind cuvinte emoționante. Bianca drăgușanu a acceptat invitația în emisiunea „în oglindă". Ce a spus celebra fostă prezentatoare de televiziune despre victor slav? Acesta a postat în mediul online un mesaj pentru sofia, care a împlinit 5 ani.

Bianca drăgușanu a știu că va avea o fetiță. 8.9.2021 · victor slav a declarat că fiica lui înseamnă totul pentru el. Victor slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online. 18.12.2018 · căsnicia biancăi drăgușanu cu victor slav nu a ținut mult. Bianca drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei:

Cu toate acestea, victor și selina sunt foarte discreți în privința relației lor. PRO TV - Iulia Vantur, Bianca Dragusanu si Victor Slav
PRO TV - Iulia Vantur, Bianca Dragusanu si Victor Slav from assets.sport.ro
Acest detaliu are legătură cu fiica lor. Cele două au petrecut de minune la disneyland, în paris. Vezi galeria foto (1 / 9) „are o atracție fenomenală pentru copii. 18.12.2018 · căsnicia biancăi drăgușanu cu victor slav nu a ținut mult. 22.9.2021 · victor slav are o fetiță cu bianca drăgușanu. Victor slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online. Prezentatorul și iubita lui își declară dragostea în public, folosind cuvinte emoționante.

Victor slav a dovedit din nou că este un tătic foarte implicat în viața fetiței sale.

Mai mult chiar, ea a primit un dar neașteptat de la mama ei. Prezentatorul de la antena stars a devenit, miercuri, 22 septembrie, tătic! Bianca drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei: 29.9.2021 · victor slav, mesaj emoționant pentru fiica lui și a biancăi drăgușanu. Cu toate acestea, victor și selina sunt foarte discreți în privința relației lor. Victor slav a dovedit din nou că este un tătic foarte implicat în viața fetiței sale. Cele două au petrecut de minune la disneyland, în paris. Ce a spus celebra fostă prezentatoare de televiziune despre victor slav? „are o atracție fenomenală pentru copii. Bianca drăgușanu a știu că va avea o fetiță. Frumoasa lui iubită, angela, a născut un bebeluș perfect sănătos, care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. 8.9.2021 · victor slav a declarat că fiica lui înseamnă totul pentru el. A postat și câteva fotografii de la petrecere în care apare alături de fetiță.

Iubita Lui Victor Slav : S-a vehiculat că s-au despărÅ£it, iar acum totul e clar : Mai mult chiar, ea a primit un dar neașteptat de la mama ei.. Cele două au petrecut de minune la disneyland, în paris. 22.9.2021 · victor slav are o fetiță cu bianca drăgușanu. Ce a spus despre victor slav? Victor slav a dovedit din nou că este un tătic foarte implicat în viața fetiței sale. 19.9.2021 · victor slav iubește din nou, mai cu patos ca niciodată.

Victor slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online victor slav. Cele două au petrecut de minune la disneyland, în paris.